Om oss Nordhaus

I sin korthet: vi gör arbetskläder med otrolig passform, av högsta kvalitet till priser man har råd med.

Frågor? Kontakta någon av våra kunniga experter

Från ax till limpa

Vi vill göra allt för att uppnå högst kvalité till lägsta möjliga pris på våra produkter. Det absolut viktigaste för att nå detta är att minska antalet mellanhänder. Nordhaus produkter hittar du inte hos återförsäljare utan säljs endast direkt via nätet, det gör att vi kan erbjuda kläder till nästan hälften av priset jämfört med våra konkurrenter.

Men det är inte bara priset. Genom att vi får prata direkt med våra användare kan vi skapa bättre arbetskläder. Vi slipper viskleken eftersom vi får höra direkt från källan, något som är ovärderligt för vår produktutveckling och glädjegivande under våra arbetsdagar. Det finns inget bättre än en nöjd kund.

Om våra material

Vanligt sunt förnuft brukar leda till bra beslut. När vi väljer material skall det vara hållbart för alla, din plånbok, för miljö och för de anställda som arbetar med att antingen framställa materialen eller sammansätter dem.

Tyget i våra byxor kommer från FOV i Borås, samma företag som tog fram tyget till världens första airbag och som nu återvinner sin värme från fabriken till kommunens centralvärme. Knapparna i byxorna använder 98 % mindre kemikalier än vanliga knappar tack vare modern tillverkning i Italien. Tillverkningen av byxan sker i Estland med lön man faktiskt kan leva på och under bra arbetsförhållanden. Listan kan göras evigt lång då arbetet med förbättringsåtgärder aldrig slutar - som det bör vara.

Almost made in Sweden

Tyget i våra arbetsbyxor kommer från världskända FOV i Borås (samma företag som gjorde tyget till världens första airbag!) och tillverkningen sker i Estland. Genom att hålla våra leverantörer nära kan vi säkerställa högsta kvalitet framställd på ett hållbart sätt.

Måttanpassade storlekar

Vårt mål är att erbjuda storlekar som passar alla. När du beställer har du möjligheten att kostnadsfritt få längden på dina arbetsbyxor kortade eller förlängda.

Våra modeller finns i både herr- och damvarianter - detta kan kännas som en självklarhet 2020 men tyvärr ser inte resten av branschen det på samma sätt …