Vanliga frågor

En snabb titt nedan ger förhoppsningsvis svar på dina frågor!

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta någon av våra kunniga experter

Leveransfrågor

Maila in din beställning till oss med faktura- och leveransuppgifter på order@nordhaus.se så fixar vi det!
Handlar du för över 399 kr bjuder vi på frakten inom Sverige (49 kr), på beställningar under detta kostar frakten 49 kr för vanligt paket och 99 kr för företagspaket.
Det beror lite på - är det en litet paket (en byxa till exempel) skickas din beställning direkt till din brevlåda. Är det något större skickas det med ett spårbart kollinummer - tänk på att du måste kunna visa upp giltig legitimation för att hämta ut ditt paket. Väljer ni företagspaket kommer det direkt till leveransadressen .
Vi skickar inom 2 - 3 arbetsdagar, efter detta tar det ytterligare någon dag innan paketet är framme.
Absolut - men kontakta oss gärna innan för pris.

Frågor kring tryck

Vi kan ta de flesta format (jpg, png, esp, ai, pdf - testa oss!). Däremot är det vikitgt att den är någorlunda högupplöst. Gärna över 300 x 300 pixlar!
Självklart - har din logotyp en bakgrund tar vi bort denna för bästa resultat.
Det beror lite på vad det är för produkt, generellt kan man säga att det mesta är s.k DTG-tryck där en stor skrivare skriver ut trycket direkt på plagget. På produkter där detta ej är möjligt använder vi oss av transfertryck
Nästan! Det finns produkter som inte lämpar sig för tryck, skor exempelvis. Ni kan se på respektive produktsida om möjligheten för eget tryck finns eller ej.

Frågor om våra produkter.

Alla produkter som går att köpa på sidan finns i lager, i de fall de är slut står det tydligt att varan ej går att beställa för närvarande.
Frågan är fri! Skicka gärna till vår kundtjänst på kundservice@nordhaus.se och berätta vilken artikel och antal så kommer vi säkert överens om något.
Samtliga av våra produkter hittar ni alltid på hemsidan - de produkter som utgått tas bort. Har ni frågor kring dessa ber vi er att skicka ett mail!
Tyvärr inte - men vi lanserar väldigt snart vår mobilapp!

Frågor om företaget

Det gör vårt bolag Easthaus AB, 559206-4652 med huvudkontor och lager i himmelsblåa Malmö.
Snart! Ta kontakt om ni redan idag behöver leverans utanför Sverige.
Det har vi inte - vi finns endast online. Anledningen till att vi kan hålla våra låga priser är delvis för att vi slipper dyra butikslokaler.
Nej. För att hålla nere priserna och komma närmare våra användare har Nordhaus tagit bort detta ledet helt - från fabrik direkt till slutkund är vår melodi!