Om oss Nordhaus

I sin korthet: vi gör arbetskläder med otrolig passform, av högsta kvalitet till priser man har råd med.

Frågor? Kontakta någon av våra kunniga experter

Att skapa framtidens arbetskläder

Rätt kläder för rätt ändamål underlättar alla arbeten. Problemet är att människor måste välja mellan lågprisprodukter med undermålig kvalité eller dyra premiummärken. Inget av det tycker vi verkar som vettiga alternativ.

Nordhaus startades 2019 och arbetar för att ständigt utveckla och skapa arbetskläder som lever upp till våra kunders behov. Principen som vi alltid strävar efter bygger på att kombinera funktion med stilrena produkter, göra omsorgsfulla materialval och alltid ha dig som användare i fokus. Vårt huvudkontor och lager ligger i den vackra staden Malmö i södra Sverige och produktionen sker till störst del i Estland.

Från ax till Limpa

Vårt största fokus är direktkontakt med våra användare. Nordhaus produkter hittar du inte hos återförsäljare utan säljs endast direkt via oss. Det gör att vi kan erbjuda lösningar efter dina specifika önskemål.

Vi designar eller vidareutvecklar våra produkter själva i Sverige. Varje produkt i vårt sortiment är resultatet av flera månaders hårt arbete - och ni hjälper oss något enormt på vägen. Genom att få prata direkt med våra användare kan vi skapa bättre arbetskläder. Vi slipper viskleken eftersom vi får höra direkt från källan, något som ger oss möjligheten att fokusera på det som är väsentligt och skala av det som inte spelar någon roll. Detta är ovärderligt för vår produktutveckling och glädjegivande under våra arbetsdagar. Det finns inget bättre än en nöjd kund.

Almost made in Sweden

Våra arbetsbyxor designas och utvecklas av oss i Sverige. Tyget kommer från världskända FOV i Borås och tillverkningen sker i Estland. Genom att hålla våra leverantörer nära kan vi säkerställa högsta kvalitet framställd på ett hållbart sätt.

Storlekar som passar

Våra modeller finns i både herr- och damvarianter - något som borde vara en självklarhet.

När du beställer har du möjlighet att få dina byxor kortade eller förlängda helt kostnadsfritt.